E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ο θρίαμβος των ιδεών

Στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, στη Χαλκιδική, οι ΚΚΕδες και οι ΠΑΜΕήτες για μια ακόμη φορά επέδειξαν το πολιτικό ήθος τους και τη δύναμη της «ιδεολογίας» τους. Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο με ψιλογιουχαϊσματα κατά του πρόεδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και με τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς κατά του Tom Jenkins, εκπρόσωπου των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC).



Θαυμάστε ήθος συνδικαλιστικό, όπως ακριβώς το μεταδίδει η ανταπόκριση της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»…

«Με επεισοδιακό τρόπο συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα το 34ο Πανελλήνιο τακτικό συνέδριο της ΓΣΕΕ που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 490 συνέδρων στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.
Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ αντέδρασαν έντονα και εμπόδισαν αρχικά να μιλήσει τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Τόμ Τζέκινγκς όταν αυτός κλήθηκε στο βήμα να χαιρετίσει.
«Έξω οι Ρουφιάνοι» ήταν το σύνθημα με το οποίο τον υποδέχτηκαν και κινήθηκαν εναντίον του ενώ την ίδια ώρα τους απωθούσαν άλλοι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της ΓΣΣΕ φωνάζοντας «Έξω οι νταβατζήδες».
Για δέκα λεπτά το προεδρείο διέκοψε τις εργασίες του συνεδρίου για να επανέλθει στη συνέχεια με τον Τομ Τζέκινγκς να απευθύνει χαιρετισμό και να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο τραυματισμό του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου εκφράζοντας την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών συνδικάτων και χαρακτηρίζοντας την πράξη ποταπή. Πρόσθεσε ότι πρέπει να συλληφθούν τέτοια κακοποιά στοιχεία καθώς αυτού του είδους οι πράξεις αποτελούν εφαλτήριο για τον φασισμό»
.

3 σχόλια:

  1. Δεν είδα καμιά ανακοίνωση για τους τρεις που δείρανε τον Παναγόπουλο. Τώρα που δεν προκύππτει να είναι της ΚΟΕ θα βγει κάποιος να ζητήσει συγνώμη. Ποιος τελικά είναι ΣΚΥΛΙ(έτσι τελείωνε το άρθρο στις 6/3); Περιμένω επονομαζόμενε αριστερέ να κάνεις αυτό το περιβόητο κλικ αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο από πάνω. Όταν είναι για λάσπη μια χαρά την ξέρουν τη δουλειά. Όταν βγαίνει η αλήθεια στο φως κάνουν την πάπια. Αλήθεια όμως φίλε ανώνυμε περιμένεις δικαίωση από τους γκαιμπελίσκους παρατρεχάμενους του Άδωνη και του Παπουτσή. Μια ζωή έτσι ήταν οι άνθρωποι. Συκοφάντες και μικρόψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι (Ανώνυμε και camilo) πάντα αναγνωρίζω τα λάθη μου και πάντα είμαι πρόθυμος να αποκαταστήσω την αλήθεια όταν αυτό είναι επιβεβλημένο.
    Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια επίσημη διάψευση σε σχέση με την εμπλοκή οπαδών της ΚΟΕ στην επίθεση κατά του Γιάννη Παναγόπουλου.
    Θα το ψάξω το θέμα και να είσαστε σίγουροι ότι θα σχολιάσω αναλόγως κάνοντας όχι μόνον ένα «περιβόητο κλικ αριστερά», αλλά πολλά περισσότερα, όπως άλλωστε δηλώνω και στο τρεχαντήρι (trailer) που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας μου.
    Όσο για τα περί γκαιμπελίσκων οπαδών του Αδωνίδος (sic) και του κ. Παπουτσή με κάνουν να γελάω…
    Απλά διαβάστε μερικά από τα άρθρα μου και θα καταλάβετε…
    Ψυχή βαθιά, σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή