E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Έλεος καλό μας PRESS-GR

Τελικά γιατί μερικοί υποκρίνονται ότι δήθεν διευθύνουν blogs επιπέδου; Εκτός από την εντατική ενημέρωση και τα υψηλών standards άρθρα τους, ταυτόχρονα ενεργοποιούν και το "εργαλείο" μετριασμού των σχολίων, σα να σου λένε "εδώ είναι σοβαρός διαδικτυακός τόπος και δεν θέλω ύβρεις και αλήτικες εκφράσεις". Και ενώ έτσι καμώνονται, αφήνουν σωρηδόν να περνάνε απαράδεκτα σχόλια από απίθανα άτομα, που φυσικά έχουν κρύψει το profile τους.
Αυτά, για παράδειγμα, συμβαίνουν σήμερα στο PRESS-GR, όπου κάτω από το τίτλο "Έτσι θα κάνουμε διακοπές από εδώ και πέρα" και την πραγματικά πολύ έξυπνη γελοιγραφία (που ακολουθεί)...
Διαβάστε και θαυμάστε...



πρασινάλογα είπε...
"Προεκλογικά ο πανύβλακας μας είπε οτι υπάρχουν τα λεφτά, μετεκλογικά ξαφνικά τάχασε" / "Ο βλακογιώργος μας δουλεύει ή μου φαίνεται;" / "Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με του κολολαθρομετανάστε σας"

Ανώνυμος είπε...
“ΝΑ και ΤΟ κλασμένο....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΧXL Ο Νομάρχης Πειραιά!" / “Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... τι να πείς !!!!!!!!!!”

Άλλος Ανώνυμος είπε...
“Όταν κάποιος λέει τέτοια χοντροειδή ψέματα όπως ο Καραμανλής … ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ"

Άλλος πάλι «Ανώνυμος» είπε...
«Ρε μαλάκα ,χαμένο κορμί … της Ν.Δ . Μάλλον μόνο εσύ σε αυτή τη χώρα δεν κατάλαβες ποίος φταίει για το αγγούρι στο κώλο σου και ποιους πρέπει να βρίσεις !!»

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
“ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!”

Τέταρτος Ανώνυμος είπε...
“Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ” / “Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος. ΤΩΡΑ. ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!! ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ”.

Πέμπτος (και φαρμακερός) "Ανώνυμος" είπε...
"BLOOPERS (πρόκειται για κάποιον άλλο σχολιαστή),τον περασμένο μήνα ήμουν στον Καναδά αλλά, δεν σας βρήκα και γάμησα τις μανάδες σας. Αφήστε όνομα και τηλέφωνο για να σας γαμήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στα μέρη σας. Εκτός και αν βάλετε στον κώλο σας έναν διηπειρωτικό πύραυλο και έρθετε με φόρα να μου τα κλάσετε! Για να μαθαίνει στο μεταξύ ο κόσμος, όταν τσιμπούκωνα τις μανάδες σας BLOOP, BLOOP έκαναν. Εξ ου και σείς bloopers!"

Τα υπόλοιπα βρίσκονται ΕΔΩ και τα αφήνω σε σας...

Τελικά είμαστε Κοινωνία; Είμαστε Λαός;
ή είμαστε ένα "πατσγουερκ", μιά όπως - όπως φτιαγμένη ΚΟΥΡΕΛΟΥ;
Όχι επιτήρηση και ΔΝΤ,... αλλά πολύ χειρότερα μας αξίζουν
(και να είσαστε σίγουροι ότι θα μας έρθουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου