E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ένας Ψεύτης Πρωθυπουργός

Η διακυβέρνησή του ήταν τραυματική για τον τόπο: Κατακρήμνιση των δημοσιοοικονομικών, αντιλαϊκοί έμμεσοι φόροι και εφάπαξ εισφορές σε βάρος των μικρομεσαίων νοικοκυριών, φορολογικές ρυθμίσεις υπέρ των λίγων και πλουσίων, ακρίβεια, κλπ, κλπ, κλπ, και βέβαια καθημερινά σκάνδαλα και κυρίως διάλυση των Θεσμών… Σήμερα που καλείται να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για τα πεπραγμένα του, όχι μόνο δεν προσέρχεται να πει την αλήθεια, αλλά επιχειρεί με λυσσώδη τρόπο να συγκαλύψει την αλήθεια και να κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ. Το κάνει προσπαθώντας να μας πείσει ταχυδακτυλουργικά ότι το διάστημα 2004-2009 κυβερνούσε η αντιπολίτευση (και όπου αυτό δεν πιάνει, επιχειρεί κριτική που φτάνει μέχρι το 1981)!!! Κάθε βράδυ, οι τηλεθεατές παρακολουθούν μια απίστευτη λασπολογία και αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν η χώρα να κυβερνήθηκε από έναν Ψεύτη Πρωθυπουργό. Έναν πολιτικό που στην «τετ-α-τετ» τηλεμαχία είπε Ψέματα εναντίον του κ. Παπανδρέου, τον όποιο «κατηγόρησε» ότι συνυπόγραψε ρύθμιση για τον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης στην περιοχή της Ανθούσας! Εμείς δίνουμε εδώ την απόδειξη του Ψέματος, με την αποκαλυπτική τοποθέτηση στη Βουλή του κ. Γ. Βλάχου (βουλευτή της ΝΔ το 2002).

Βουλή των Ελλήνων – 25/7/2002 – Τοποθέτηση Γ. Βλάχου, βουλευτή της Ν.Δ.

"Έρχομαι στα δυο θέματα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Έρχομαι στην Ανθούσα, μια κοινότητα σήμερα, μια κωμόπολη που αύριο πιθανόν θα είναι δήμος, η οποία σχεδόν στο σύνολό της δεν υπάρχει για το κράτος! Διότι όλοι είναι παράνομοι! Και όμως έχει εκκλησία, έχει σχολείο, έχει Πρόεδρο Κοινότητας, έχει υπηρεσίες, έχει πολίτες! Κι εμείς λέμε ότι στην Ανθούσα υπάρχει δάσος! Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βλέπουμε εικονική πραγματικότητα! Επιτέλους, ας "ακουμπήσουμε" τα προβλήματα!
Και βεβαίως έρχεστε σήμερα και φέρνετε λύση. Και φέρνετε λύση κατόπιν εορτής! Mε πολύ μεγάλη καθυστέρηση! Και μας λέτε ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες! Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι ωρίμασε από πέρυσι, διότι την ίδια τροπολογία που φέρνετε εσείς την είχα φέρει με το συνάδελφο, το Θανάση Κατσιγιάννη. Τι ωρίμασε από πέρυσι; Τι ωρίμασε την τελευταία εικοσαετία που τιμωρείτε τους πολίτες της Ανθούσας; Και πείτε μου ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι' αυτή την τιμωρία, γι' αυτή την ομηρία των πολιτών της Ανθούσας!
Και δεν φθάνει μόνο αυτό. Εδώ ξεπερνάμε και τα όρια! Υπάρχει και θράσος από ορισμένους να βγαίνουν στην Ανθούσα και να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την Τροπολογία για την επίλυση του θέματος! Δηλαδή, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας!"


Ψεύτης ο Πρωθυπουργός? Ψεύτης ο κ. Βλάχος? Πρακτικά από μια Συνεδρίαση που δεν έγινε ποτέ? Βγες έξω Κουμουτσάκο και μίλα… Και, έ, που είσαστε: Τα «γκαιμπελίστικα» κομμένα!

Πηγή:
http://www.vouli.gr/ergasies/showfile.asp?file=es0725.txt
Πρώτη δημοσίευση:
Krogias

3 σχόλια:

  1. Ακόμα βρίσκεται το φυλλάδιο του Πασόκ με τα ψέματα για τους δανειολήπτες στο internet και στα εκλογικά κέντρα!
    Πρώτα οι απάτες!!!
    Για να μην μας κοροϊδεύουν τα πράσινα λαμόγια.

    Μαζέψτε τα ψέματά σας ρεεεεεεεέ!!!!!!!

    Μαζέψτε τις απάτες σας.

    Αλλά τι να σας πούμε! Πασόκ είστε;

    Το σχέδιό τους για την οικονομική κρίση ..... στην επίσημη σελίδα του Πασόκ! Ημ. Δημοσίευσης : 12/09/2009 12:34

    Και εδώ βρίσκεται ολόκληρο το Φυλλάδιο | Προστατεύουμε τον δανειολήπτη που υποτίθεται είναι περσινό αλλά μοιράζεται φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ exastal
    το "ρε" δεν μου άρεσε και τόσο, αλλά το αντιπαρέρχομαι γιατί αισθάνομαι ότι δεν με αφορά,
    άρα και δε με αγγίζει... ;o)
    Τώρα, στο "Ζητούμενο"...
    Εγώ μιλάω για έναν πρωθυπουργό και όχι για κάποιο έντυπο! Όσο κι αν τα συγκρίνουμε δεν είναι το ίδιο πράγμα, ναι?
    Προσωπικά δεν εγκρίνω πιθανές "ανακολουθίες" του ΠΑΣΟΚ, όμως το να παρουσιαστεί «live» ο κ. Καραμανλής ενώπιον εκατομμυρίων Ελλήνων και να απευθύνει χαλκευμένη ερώτηση στον κ. Παπανδρέου είναι μια πράξη Απαράδεκτη! (μήπως έχω άδικο?)
    Με βάση λοιπόν τα στοιχεία, ο κ. Καραμανλής είπε ή δεν είπε ψέματα?
    Και μάλιστα όχι σε μια οποιοδήποτε στιγμή, αλλά σε δημόσια τηλεμαχία και με αποκλειστικό σκοπό να πλήξει το κύρος του αντιπάλου του.
    Αν ήξερε ότι κατηγορεί ψευδώς τον κ. Παπαντρέου, ακλουθώντας την παλιά «γκαιμπελίστικη» τακτική του: «ρίξε-ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει» Τότε είναι ένας κοινός Ψεύτης…
    Αν το παράσυραν σε σφάλμα οι αυλικοί του (Κουμουτσάκος & Σια) τότε να τους απομακρύνει, (αν και κατανοώ ότι δεν έχει άλλα περιθώρια για νέα «συγγνώμη» ή για νέες «εκκαθαρίσεις» εντός της ΝΔ) ώστε να του αποδώσουμε μόνον την κατηγορία του Ανεύθυνου Πρωθυπουργού!
    Όπως κι αν έχει, Μπράβο!... Σε ωραίες αρχές πιστεύει ο κύριος Καραμανλής!
    Αυτό το πολιτικό μήνυμα περνάει προς τα μέλη του κόμματός του?
    Αυτές τις συμπεριφορές θα διδάξει τα παιδιά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή