E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ομολογία συγκάληψης


«Πάρα το γεγονός ότι υπήρξαν παραλείψεις, λάθη και καθυστερήσεις, παρά το ότι υπήρξαν προσωπικές συμπεριφορές που δυσαρέστησαν και θύμωσαν τους Νεοδημοκράτες, δεν φταίει η παράταξη. Να μαυρίσουν εκείνους που είχαν αυτές τις προσωπικές συμπεριφορές, όσοι είναι στα ψηφοδέλτια. Από εκεί και μετά να ψηφίσουν Ν.Δ. και Κων. Καραμανλή. Δεν φταίει η παράταξη για μεμονωμένες, εσφαλμένες συμπεριφορές»!!

Τάδε έφη Λευτέρης Ζαγορίτης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. Πέρα από τις ενδοκομματικές παρενέργειες και τις "φωνές" εναντίον των δηλώσεων Ζαγορίτη (έχουν να κάνουν με το επικοινωνιακό μέρος - καθ' ότι λίγες μέρες προ των εκλογών), αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι η πραγματική ουσία των δηλώσεων. Δε χωράει αμφιβολία ότι με το σύνθημα "μαυρίστε τους", καταγγέλλεται κατά τον πιο πανηγυρικό τρόπο ο ίδιος ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι δικαιώνονται όλοι όσοι ασκούσαν δριμύτατη κριτική και κατάγγελλαν τα οφθαλμοφανή.

Σήμερα, το Νο.2 στην πυραμίδα της ΝΔ καταδικάζει έναν πρωθυπουργό που κορόιδευε (τι μια ήξερε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, και την άλλη δήλωνε άγνοια για το Βατοπέδι). Έμμεσα πλην σαφώς καταγγέλλει, ακόμη, την κοινοβουλευτική τακτική Καραμανλή στο θέμα του Βατοπεδίου (αποχωρήσεις των βουλευτών της ΝΔ από τη Βουλή και κλείσιμό της, που σήμαινε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ και ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ). Τέλος δηλώνει βεβαιότητα για την ενοχή προσώπων που ο Καραμανλής τα συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λαός τα ήξερε και τα ξέρει όλα αυτά! Απλά ήρθαν ως το κερασάκι που επιβεβαιώνει την τούρτα… Υπεύθυνος ο κ. Καραμανλής, αλλά εξίσου εκτεθειμένος είναι και ο κ. Ζαγορίτης, ο οποίος κάλυπτε μέχρι χθές τις πρωθυπουργικές επιλογές, αποχώρησε όπως και οι άλλοι νεοδημοκράτες βουλευτές και αθώωνε τον κ. Παυλίδη, κλπ. Αν τέλος όλα αυτά δηλώνονται εν όψει της «επόμενης ημέρας» στη Ρηγίλλης, θα αναμένουμε για τις εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου