E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

H Παπαρήγα η "καλή"



Νομίζω ότι είναι ώρα να βάλουμε την ηγεσία του ΚΚΕ στη θέση του. Αρκετά έχουμε ανεχθεί την από μέρους του καπηλεία του όρου Αριστερά και την αυθεντία στην ιδεολογική καθαρότητα και την εντιμότητα που επιφυλάσσουν για τους εαυτούς τους οι άρχοντες του Περισσού. Πρέπει να αντιληφθεί η κ. Παπαρήγα ότι προσβάλει με τον τρόπο που μιλάει. Οι ύβρεις και τα κοσμητικά επίθετα που εξαπολύει κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν αποτελούν μόνο πρόκληση προς την ηγεσία του Κινήματος και τα οργανωμένα μέλη του, αλλά και ύβρη προς τους πολίτες που το ακολουθούν και το ψηφίζουν. Να μου επιτραπεί να δηλώσω ότι αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον είμαι εξίσου Αριστερός με την κ. Παπαρήγα (και ιδεολογικά, και πρακτικά, και αισθητικά). Κατά συνέπεια να σταματήσει τους απαράδεκτους λαϊκισμούς και κυρίως τις βωμολοχίες.
Η συγκεκριμένη κυρία, και Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι ο Κ. Καραμανλής και ο Γ. Παπανδρέου έχουν μοιραστεί μεταξύ τους, τους ρόλους του «καλού» και του «κακού» και τους παρομοίασε με τους Μάλλιο και Μπάμπαλη, τους γνωστούς βασανιστές της χούντας.
Η παρομοίωση αυτή δεν είναι ατυχής, είναι φρικτή, για κάθε αριστερό ή δημοκρατικό πολίτη. Είναι πολύ πιθανόν ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπανδρέου να πολιτεύονται λάθος, αλλά δεν μπορεί να βλάπτουν την Ελλάδα, την Αριστερά, τη Δημοκρατία, με τον τρόπο που έβλαψαν οι Μάλλιος και Μπάμπαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου