E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Θλιβερή ομολογία Ενοχής

ΒΡΟΧΗ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί πάλι με επικοινωνιακούς όρους να περισώσει ότι μπορεί να περισωθεί λίγες ημέρες πριν τις Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Προσπαθεί να αποκαθάρει τα ψηφοδέλτια της από όσους βουλευτές της είχαν εμπλοκή σε σκάνδαλα.



Οι Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, κλπ δηλώνουν εκόντες - άκοντες ότι αποχωρούν από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Όχι βέβαια παραδεχόμενοι την εμπλοκή τους, αλλά σαν "παρεξηγημένοι" που απλά διευκολύνουν το κόμμα τους! Ο κ Καραμανλής, λοιπόν, προχωράει σε μια "κάθαρση" ανάγκης, όχι επειδή πιθανόν το πιστεύει, αλλά επειδή το επιβάλει η κομματική αυτοσυντήρηση.

Αν στην ΔΕΘ του 2008 είχε αναγνωρίσει τη σκανδαλώδη συμμετοχή των στελεχών του σε μια σειρά από βρώμικες υποθέσεις, ίσως σήμερα να γινόταν πιστευτός. Μάλιστα υπεραμύνθηκε της εντιμότητάς τους.

Στη συνέχεια, του δόθηκαν νέες ευκαιρίες: να αποδεχτεί την πρόταση του κ. Παπανδρέου για σύσταση Εξεταστικής ("κι ας ματώσουμε"), να εκδόσει ειλικρινά πορίσματα, από πλευράς του κόμματός του, για τις υποθέσεις του Βατοπέδιου και των Άγονων γραμμών, κλπ.

Αντί τούτου, ο πρωθυπουργός συγκάλυψε και παρέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, σφραγίζοντας μεσάνυχτα τη Βουλή και κλείνοντας τη Σύνοδο του Κοινοβουλίου.

Στο λεκτικό επίπεδο, ουδέποτε ο κ. Καραμανλής ή το Κόμμα του δεν ομολόγησαν ενοχή για κανένα δικό τους, παρά την ατέλειωτη σειρά από εμπλεκόμενους βουλευτές ή στελέχη τους. Ένας ψίθυρος ότι "κάναμε λάθη", και τέλειωσε.

Παρά ταύτα ο Ελληνικός λαός ΞΕΡΕΙ, όπως ΞΕΡΟΥΝ και οι Νεοδημοκράτες (μέλη ή οπαδοί - φανατικοί ή σοβαροί). Κύριε Καραμανλή είστε ένοχος και πρέπει να υπάρξει έμπρακτη απόδοση των ευθυνών σας. Η απομάκρυνση των στελεχών και πρώην υπουργών σας είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ που γίνεται κατά τρόπο θλιβερό.

Ώρα να ακουστεί ο ορφικός ύμνος και η επίκληση του:
"γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό,
ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου".

Τώρα είναι η Ώρα της Νέμεσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου