E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Είναι πάντα οι ίδιοι

«Την κρίση αυτή δεν την προκαλέσαμε εμείς.
Βρισκόταν εκεί και μας περίμενε. Χωρίς να είμαστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία της, είχαμε την ευθύνη για την αντιμετώπισή της. Η κρίση ήταν το αποκορύφωμα της κάκιστης δημοσιονομικής διαχείρισης των τελευταίων τριών χρόνων. Στα χρόνια αυτά χαρίστηκαν αφειδώς φόροι στους πλούσιους, ενώ για δημαγωγικούς καθαρά λόγους οι δαπάνες του προϋπολογισμού διογκώθηκαν πέρα από κάθε μέτρο. Τον τελευταίο ιδίως χρόνο, που του έδωσαν προεκλογικό χαρακτήρα, η σπατάλη και ο χαρισμός πήραν τις διαστάσεις οργίου».

Αν νομίζετε ότι αυτά είναι λόγια του ΓΑΠ, για την "κληρονομιά" που του άφησε ο Καταλληλότερος, κάνετε λάθος!



Είναι λόγια του αλησμόνητου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο Υπουργικό Συμβούλιο στις 2/12/1993. Αφορούσαν τα έργα και τις ημέρες του Μητσοτάκη, του πρωθυπουργού του 0%+0%=14%.
Η ιστορία για τη ΝΔ επαναλαμβάνεται!
Τίποτα δεν αλλάζει εκεί...

7 σχόλια:

  1. . μόνο που τότε πήρε άμεσα μέτρα. Τώρα οι μισοί οργανισμοί είναι ακόμη χωρίς νέο Πρόεδρο, Διευθυντή και Διοικητικό Συμβούλιο ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to 0+0=14 se pirakse, to psalidi tou 14ou misthou apo ton xazoxaroumeno den se enoxlei?

    oso gia ton andrea pragmati ine alismonitos afou akomi kai simera plironoyme tis malakies toy kai tin koinoniki politiki me danika , kathoti oi epomenoi yphrksan aploi diaxiristes tou terastiou xreous pou mas afise parakatathiki o aeimnistos lakamas andreas papandreou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμος (12/4/10 στις 11:01 πμ)
    Ίσως και να είναι έτσι. Τότε απλά δεν ίσχυε η Συνθήκη της Λισαβώνας και ούτε η κατάσταση ήταν τόσο τραγική. Ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο.

    @ Ανώνυμος (13/4/10 στις 2:05 πμ)
    Το σχόλιο σου αγαπητέ φίλε δεν θα απαντηθεί εξαιτίας του απαράδεκτου λεξιλόγιου που χρησιμοποιείς. Θα σβηστεί την Κυριακή 18/4/10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://e-cynical.blogspot.com/2010/03/blog-post_25.html

    diabase ligo re partali prasinofroyre kai meta sbise ta sxolia moy.
    diabase ligo re kseftila gia to xreos kai meta na les tis paparies soy kai na kaneis agiografies stoys alhtampores toy pasokistan poy dielysan thn elladitsa mas.

    posa kila ...... mporei na eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά Ανώνυμε-14-4-10-11:52 (μου αρέσει όπως σε αποκαλώ έτσι, μοιάζει σα να είσαι φυλακισμένος με μαρκαρισμένη στολή) των αδυναμιών του είδους σου φυγείν αδύνατον...
    Είπαμε, αποκαθήλωση την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ: (όλη η Αλήθεια με Αριθμούς) του Θ. Αυγερινού...
    Το διάβασα και το μελέτησα επί 15λεπτο και συμπεραίνω ότι ΕΣΥ δεν κατάλαβες τίποτα αγαπητέ Ανώνυμε-14-4-10-11:52...
    Περισσότερο αναφέρεται στην περίοδο του κυρίου Κ.Κ που προσπαθείς να αποσιωπήσεις... παρά συνταιριάζει με τις λανθασμένες προσλαμβάνουσες του μυαλού σου ή των επιθυμιών σου.
    Greek Statistics...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή