E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κατά Καστανίδη, και καλά μου

Από το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων πληροφορούμαστε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την ιδιότητα ...του Επιτίμου προέδρου της ΝΔ, έκανε παρέμβαση ενάντια στη δήλωση του κ. Χάρη Καστανίδη σχετικά με την υπόθεση Ζαγοριανού.

Σύμφωνα με τον Επίτιμο «Δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη Ελλάδα η χυδαία, υβριστική επίθεση του υπουργού της Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδη εναντίον της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου... Η διάκριση των εξουσιών και ο σεβασμός της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης- της οποίας ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο φυσικός προστάτης- αποτελούν θεμέλια της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου έχει χρέος να αποκαταστήσει τη συνταγματική τάξη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη όπως εύστοχα είχε πει ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου- και η φράση του δυστυχώς αποδεικνύεται και πάλι επίκαιρη- "είναι το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας"».

Διερωτώμαι γιατί ο άνθρωπος μας ενοχλεί!
Γνωρίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει άσκοπες κινήσεις, προκύπτει το ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ; Τι φοβάται και για ποιού την τύχη νοιάζεται ο κ. Μητσοτάκης; Όσο για την αναφορά του στον "παππού Γεώργιο Παπανδρέου" (σιγά που θα τον έλεγε Γέρο της Δημοκρατίας), φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην έχει καμία ευαισθησία απέναντι στο ιστορικό αμάρτημα της Αποστασίας του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου