E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ?

9 σχόλια:

  1. Οι εγκληματίες τρομοκράτες ξεκίνησαν από το Μουσείο για να σκοτώσουν κατά τον πιό άδικο τρόπο αθώους ανθρώπους! Αυτό μεταδίδει και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κάνενα έλεος πια σε τέτοια κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα ολοι λυπουνται...αυτοι που δεν αναγνωριζαν χθες το συνταγμα,και καλουσαν σε εξεγερση και ανυπακοη!λουφαξαν τωρα ξανα στα γραφειακια και τους καναπεδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτό δεν είναι από το γεγονός υποθέτω. Είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν είναι ασφαλώς
    την έβγαλα για να μη δημιουργούνται λάθος εικόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mην κατηγορείτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το κλίμα αλλά την κυβερνητική πολιτική.Πλάκα μου κάνετε?φταίει ο Μίλης για την δολοφονία των ανθρώπων?μην γίνεστε προβοκάτωρες αφήστε τους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας να παίζουν τον ρόλο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @socialfighter δεν είναι πάντα η αντιπολίτευση που ντε και καλά θα πρέπει κάποιος να την κατηγορήσει για τρομοκρατικές ενέργειες... ούτε πάντα τα συμβατικά ΜΜΕ... υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Τώρα, το έγκλημα στο κτήριο της Marfin θα μπορούσε να συμβεί πολλά χρόνια και πολλά συλλαλητήρια πριν. Αυτοί που έριξαν τις μολότοφ δεν χρειαζόντουσαν "συγκρουσιακές συνθήκες". Πάντα τις έχουν και πάντα νοιώθουν έτσι. Αλλά για σκέψου από αδυναμία της αστυνομίας να σταματήσει τους διαδηλωτές, αυτοί να πέρναγαν τα σκαλιά του περιβόλου και να έμπαιναν στη Βουλή. Αφήνω σε σένα να γράψεις το σενάριο και τις συνέπειες... Αναμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο,συμφωνω με το ότι παρόμοιο περιστατικό θα μπορουσε να έχει γίνει εδω και δεκα χρόνια,η σε 5 χρονια σε οποιαδηποτε διαδήλωση.Απο την στιγμή που υπάρχουν ομάδες μίσους και δρουν ανεξελεγκτες.Απο την άλλη σε πληροφορω ότι εγώ έφαγα τόσο δακρυγόνο που δ εν πλησίασα στην βουλή όσο και αν προσπάθησα.Πάντως στην βουλή αυτοι που έφτασαν δεν μου φάνηκαν για αντιεξουσιαστές αλλά για πονεμένοι άνθρωποι...δεν νομιζεις ότι κάποιος φταίει για την κατασταση αυτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε socialfighter ούτε και σε μένα φάνηκαν ως τέτοιοι...
    Γνωρίζω καλά σε ποιό μπλοκ συμμετείχαν ή τουλάχιστο ποιό ακολουθούσαν.
    Το ζήτημα όμως ακριβώς εκεί έγκειται.
    Να κάνουν "ντου" οι γνωστοί "γνωστοί" δικαιολογείται, όμως ο και δικαίως διαμαρτυρόμενος πολίτης όχι.
    Από αυτόν όσο πονεμένος κι αν είναι περιμένεις ότι θα αντιδράσει ως πολιτικό όν, είτε Αριστοτελικά είτε Μαρξιστικά αναλύσεις τον όρο...
    Για την κατάσταση και τους φταίχτες τα έχουμε πει.
    Κατάσταση = το μη παρέκει (άρα αναπόφευκτη η επιτήρηση, ο δανεισμός και η κηδεμονία της ΕΕ, της ΚΕΤ και του ΔΝΤ)
    Φταίχτες #1 = όσοι μας κυβέρνησαν διαχρονικά
    Φταίχτες #2 = εμείς που συμβάλαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία,οι κυβερν΄σεις Πασοκ αλλά και της ΝΔ νωρίτερα είχαν διαφορετικό προεκλογικό πρόγραμμα..Η ΝΔ θυμάμαι ότι έλεγε οτι θα μονιμοποιήσει όλους τους συμβασιούχους..Το Πασοκ τώρα ήταν σίγουρο ότι υπάρχουν λεφτα και θα υλοποιήσει το πρόγραμμα του..το οποίο ηταν πολύ καλο,συνταξη κατωτατη για ζευγαρι 1000 κλπ..όμως όταν ανέλαβε βρηκε άλλα..παρολαυτα θεωρώ οτι αυτό που ζουμε δεν ειναι Δημοκρατία..για αλλα να τους ψηφίζουμε και αλλα τελικά κάνουν.Ο κόσμος είναι θυμωμένος και οργισμένος.Ειμαι σίγουρος ότι συμφωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή