E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Αποκαλυπτήρια!

Βγήκε σχεδόν αιφνιδιαστικά για να μας ανακοινώση ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει το πακέτο μέτρων την Πέμπτη!

Δηλώνει ότι θέλει τα χρήματα που μας δανείζει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, αλλά δεν θα στηρίξει την απόφαση της Κυβέρνησης για εφαρμογή του 3ετούς προγράμματος που επιβάλλει επί της ουσίας η τρόικα (ΕΕ, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και ΔΝΤ).
Δηλαδή μιλάμε για το απόλυτο καραγκιοζηλίκι και πολιτικό οπορτουνισμό!

Αποδίδει ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή και παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και αποσιωπά ότι η «σύντροφός» του στο ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η κυρία Μέρκελ, ήταν αυτή που απαίτησε την παρουσία του ΔΝΤ στον μηχανισμό, αφού προηγούμενα προξένησε ασφυξία στις δυνατότητες δανεισμού της χώρας.
Δηλαδή μιλάμε για τον απόλυτο μικροκομματισμό από τον νέο αρχηγό της ΝΔ.

Κρύβει όσο μπορεί τις ευθύνες της Νέο-Δημοκρατικής 6ετίας 2004-2009 και μειώνοντας τη σημασία του Χρέους και του Ελλείμματος, επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρόβλημα δανεισμού το οποίο αποδίδει στην Κυβέρνηση Παπανδρέου. Έτσι προσπαθεί να το καταστήσει την πρωταρχική αιτία που μας έφερε ως εδώ, αγνοώντας την επίθεση που ήδη δέχεται η Πορτογαλία και την κατρακύλα του Ευρώ στα 1.30, πράγμα που αποδεικνύει την ευρύτητα της οικονομικής κρίσης.
Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία και ανευθυνότητα του κυρίου Σαμαρά.

Σήμερα αποκαλύπτεται σε όλη τη γύμνια του.

Είναι καλύτερα έτσι, ώστε ο Παπανδρέου να κάνει επιτέλους τις κινήσεις του σε καθαρό τοπίο και όχι στην ομίχλη των ψευδεπίγραφων συναινέσεων.

Τώρα είναι η ώρα να μπει επιτέλους κι ένας φραγμός στη Δεξιά, στα σούρτα-φέρτα και τις γλυκανάλατες συναναστροφές που έντεχνα εξωθούσαν κάποιοι (από τα ΜΜΕ) πέριξ ενός κατασκευάσματος που το χαρακτήριζαν ως αστικό πολιτικό σύστημα.

4 σχόλια:

  1. ετσι!γνησιο τεκνο του αβερωφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά τά θέλει,θα έχει και το μάτι πάνω τους μην τα φάει κανείς και δεν προλάβει να γλείψει κανά κόκκαλο (όπως νομίζει πως θα γίνει κατά τις συνήθειες τους), αλλά δεν θα στηρίξει το πρόγραμμα!
    Το άκουσα, το διάβασα εδώ και το γράφω κιόλας μπας και το χωνέψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή