E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Συμβαίνουν εις Νίκαιαν!...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ



Με εντολή των αρμόδιων Υπουργών και σύμφωνα με την Κυβερνητική εξαγγελία, από καιρού, Εισαγγελείς και Ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών, κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά των Δημόσιων Νοσοκομείων της Αθήνας και τα ευρήματα είναι εφιαλτικά! Χιλιάδες παράνομες συνταγογραφήσεις, προώθηση φαρμάκων συγκεκριμένων εταιριών με το αζημίωτο, προμήθειες με αδιαφανείς διαδικασίες κλπ. Όλοι έχουν μείνει άφωνοι από το μέγεθος της διαφθοράς και της σπατάλης, καθώς οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τη ζημιά του κράτους σε 6.000.000.000 ευρώ! Ναι, 6 δις ευρώ και κάτσε εσύ Παπανδρέου να φυλάς κατουρημένες ποδιές για δανεισμό! Αυτά μετέδιδαν χθες (27/4/10) η Κοσιώνη και η Μάνδρου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν ξέρω αν η χάρη εισαγγελέων και ελεγκτών έφτασε μέχρι το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αλλά αν δεν έχουν περάσει από εκεί, θα πρέπει να βιαστούν! Τέρατα και σημεία συνέβαιναν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στο μεγάλο νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Ο νέος Πρόεδρος ακούγεται ότι έπεσε πάνω σε υπόθεση αδικαιολόγητης υπερπροώθησης προϊόντων, όπως βίδες, ράβδοι, οστικές πλάκες, κλπ, με σκοπό την ενθυλάκωση των bonus των διαφόρων εταιρειών από κάποιους! (οι οποίοι φυσικά και αδιαφορούν για την οικονομική αιμορραγία του Νοσοκομείου).

Αν καταλάβατε καλά: α) μιλάμε για γιατρούς, β) αναφερόμαστε σε καταχρηστικές σπονδυλοδεσίες και γ) ότι φυσικά θα επανέλθουμε αναλυτικά επί του θέματος….

2 σχόλια:

  1. ευχαριστω θα το αναδημοσιευσω αυριο και φυσικα με ενδιαφερει!μπραβο για την αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλος: Απ: Δισκοκήλη
    Αποστολή από: MICHALIS στις Αύγουστος 12, 2009, 08:40:48 πμ
    από http://www.theabyss.gr/community/index.php?action=printpage;topic=2846.0
    Οι γνωμες και οι αποψεις εδω δεν εχουν δυστυχως καμμια απολυτως ουσια και ακριβεια , οσο καλη και να ειναι η προθεση μας να βοηθησουμε .
    Μονον απο την περιγραφη των συμπτωματων μπορουμε να παραλληλησουμε την κατασταση σου με την κατασταση του καθε ενος απο τους πασχοντες .
    Προσωπικα , τα συμπτωματα που ειχα ηταν κατα πολυ οξυτερα απο αυτα που περιγραφεις και ελυσα (ποτέ μονιμα , ο,τι και να κανεις ) το προβλημα με επισκεψεις σε χειροπρακτικο (οχι τον μαγο του χωριου , αλλα και παλι ημουν απλα τυχερος) . Ο ορθοπεδικος που πηγα εγω , με εξετασε , με στειλε για μαγνητικες κλπ κλπ και αποφασισε οτι η δικη μου κατασταση (κηλη 04-05 και στενωση στον ΑΙ (κατι) ) δεν εχριζε επεμβασης . Μαλιστα με εντονο υφος μου ειπε να μην ακουσω κανεναν και να μην κανω ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ επεμβαση και σακατευτω μονιμα (οτι κοβεις δεν ξαναφυτρωνει αφου δεν ειμαστε σαυρες - χταποδια -καλαμαρια - ελιες , επισης , εγω μονιμο ρομποκοπ δεν γινομαι με σπονδυλοδεσια) . Οι αλλες τρεις γνωμες που πηρα ηταν ακριβως οι ιδιες μεταξυ τους : Κοιτα , παρε τα φαρμακα να πεσει η φλεγμονη , δεν ειναι αναγκη να κανεις επεμβαση αλλα εγω ξερω εναν τροπο να σε χειρουργησω που θα εισαι περδικι , θα σηκωθεις την αλλη μερα (οι δυο εννοουσαν σπονδυλοδεσια και ο ενας ακρωτηριασμο δισκου ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ) . Επεμβασεις δεν φοβαμαι να κανω , οχι οτι εχω εμπιστσυνη , απλα οποτε μπηκα στο χασαπιο μπηκα γελωντας και βγηκα μεσα στην αγια μου μαστουρα , οποτε δεν με ενοιαζε ! Δεν ειναι ηρωισμος , ειναι (κατ'εμε ) ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπιζεις μια δυσκολια (αφου μπηκα τωρα , ας το διασκεδασω οσο καταλαβαινω τι μου γινεται) . Απλα μην τα κανεις τζαμπα .
    Οσο για την δικη σου προσωπικη περιπτωση , κανενας δεν μπορει να εχει επισημη γνωμη , παρα μονον οι γιατροι (κανονικοι γιατροι ) και με αυτους να εισαι επιφυλακτικη . Εμεις μπορουμε να σου πουμε τις δικες μας περιπτωσεις και τιποτα αλλο .
    Σου ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασεις ευκολα , γρηγορα και , προσεχοντας παντα , να το ξεχασεις . Ειναι οντως κατι που σε επηρεαζει ιδιαιτερα ασχημα και σωματικα και στην ψυχολογια σου . Παλαιψε το και μην σε παιρνει τελειως απο κατω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή