E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μάου - Μάου


"Κανιβαλισμός. Γιατί μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να χρώσταγε τα μαλλιοκέφαλά του στην εφορία ή τα τραγούδια του να μην αξίζουν δεκάρα, αλλά γιατί θα πρέπει να εφαρμόζεται η οικογενειακή ευθύνη στις πολιτικές ή άλλες υποθέσεις;

Παράπτωμα, και σοβαρό, θα ήταν αν η κυρία Γκερέκου είχε μεσολαβήσει για μην πληρώσει ο σύζυγός της τους φόρους. Αλλιώς, γιατί η υφυπουργός έσπευσε να υποβάλει την παραίτηση της και ο πρωθυπουργός να την αποδεχθεί; Γιατί έχουμε γίνει μια χώρα ανθρωποφάγων που σύντομα θα φάνε ο ένας τον άλλο".

Αυτά λέει ο Κούλογλου, τα οποία όχι μόνο προσυπογράφω αλλά και τα επαυξάνω! Υπάρχουν τόσες αυτονόητες ή και περίπλοκες ανθρώπινες καταστάσεις που θα μπορούσαν να αναγκάσουν την κ. Γκερέκου να μη μιλήσει και να θυσιαστεί αδίκως... Για παράδειγμα μια συμβατική σχέση, ένας επί της ουσίας διαλυμένος γάμος... Θυμάμαι πάντα τη μητέρα μου να μου λέει: αγόρι μου, ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει πίσω της η πόρτα του κάθε σπιτιού.

Γι αυτό συμβουλεύω τον κύριο πρωθυπουργό να αντιδρά με περισσότερη φλεγματικότητα στην πίεση των "γραμματέων και των φαρισαίων". Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για να αποδειχτεί το Πασοκικό δόγμα της μηδενικής ανοχής στην κοινωνική και πολιτική διαφθορά.

Γι' αυτό συμβουλεύω επίσης τους υπεραριστερούς και τους υπερηθικολόγους να συγκρατηθούν, γιατί η καθαρότητά τους… δεν απέχει ούτε μια σπιθαμή από τον κανιβαλισμό και την αδικία! Το ίδιο και από την αλητεία! Το αποδεικνύουν οι "τολμηρές" φωτογραφίες που κοσμούν τα σχετικά με την κ. Γκερέκου κείμενα και άρθρα τους…

6 σχόλια:

  1. Εκλαψα με το σχόλιο σου φίλε...

    Απο τότε που μπήκε πλαφόν 3% για να βγεις βουλευτής, οι ανεξάρτητες φωνές σώπασαν!
    Εγιναν πλεον διορισμένοι απο τα κόμματα αφού αυτοί τους επιλέγουν και μετά τους σερβίρουν γιά να τους ψηφίσουμε.
    Τι φωνή δηλαδή μπορεί να έχει κάποιος , όταν όποτε θες τον πετάς από τη λίστα και καταστρέφεις την όποια πολιτική του καριέρα?
    Το 3% είχε μπει για να αποφύγουν πιθανό κόμμα στη Θράκη από τη μειονότητα.
    Ετσι το κακό έγινε διπλό .
    Η μειονότητα δεν αντιπροσωπεύεται και η δημοκρατία είναι κουτσή, γιατί δεν υπάρχει ούτε 1: 1oooooo να βγει κάποιος βουλευτής ως μεμονωμένος ανεξάρτητος.
    Το μόνο που ενδιαφέρει πλέον ένα κόμμα όταν "διορίζει" κάποιον βουλευτή στις λίστες του , είναι να του φέρει ψήφους. Ετσι έχουμε φαινόμενα όπως αθλητές, τραγουδιστές,όμορφες ηθοποιούς, τηλεπαρουσιάστριες και 1002 άσχετους για να μαζεύουν ψήφους. Σε λίγο , γιατί όχι ? και πορνοστάρ ! Σίγουρα θα μαζέψουν αρκετούς "χαβαλέδικους" ψήφους.
    Το πράγμα αντί να καλυτερεύει μάλιστα, χειροτερεύει γιατί στον επόμενο εκλογικό νόμο θα είναι οι μισοί με σταυρό και οι άλλοι μισοί με λίστα.

    Σε μια απ τις παραπάνω κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται και η εν λόγω υφυπουργός.
    Δάκρυσα! Κρίμα στο κορίτσι που έπεσε θύμα του έρωτα! Θα τα παρατήσει όμως τώρα όλα και θα πάει στο κτήμα της να χαρεί τον έρωτά της.
    Πάντως έχει μια καλή δικαιολογία. Ο αριθμός για καταγγελία φοροδιαφυγής δεν είχε δημοσιευτεί κατά το χρόνο παραίτησης της, κρίμα , τώρα είναι αργά αφού έχουν βουίξει όλα τα ανθρωποφάγα ΜΜΕ.
    Θα ήθελα να κλάψω κι άλλο αλλά μόλις διάβασα το παρακάτω link και είπα να τα ξοδέψω εκεί. Άλλωστε πλήρωσα φόρους για να έχω τη χαρά να κλάψω για τα παρακάτω στατιστικά κατορθώματα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ στο Αφγανιστάν της οποίας έχουμε την τιμή να μετέχουμε.
    http://fimotro.blogspot.com/2010/05/blog-post_1561.html
    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμπαθώ πολύ την γκερέκου, αλλά υπάρχουν σημεία στα οποία χάνει την υπόθεση αυτή. Το ποσό είναι τεράστιο 5 εκ. Ο ανδρας της χρωστουσε και πιθανόν βασιστηκε στο ότι θα ζήσει άλλα 10-20 χρόνια και μετά θα πεθάνει, οπότε δεν θα χρειαστεί να καταβάλει το ποσό των 5εκ. ή τουλάχιστον όλο. Δεν είναι καλό για έναν/μια πολιτικό να ανέχεται μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να τη λύσει κάπως. Είναι μια εκρεμμότητα τεράστια όπως και να χει, και σε ένα κράτος όπου το νούμερο ένα πρόβλημα είναι η διαφθορά και η φοροδιαφυγή, δεν στέκει να πεισ ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ευθύνη. θα ξαναγυρίσει στην πολιτική η Γκερέκου, είναι από τα σφάλματα που συφχωριούνται και πρέπει να συγχωριούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Σταύρο μου, αφού σε συγκίνησα μέχρι δακρύων, νοιώθω ευτυχής. Ξέρεις τι είναι ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε; Μέχρι στο Αφγανιστάν σε ταξιδεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @skatoarouri... εσύ πάντα με μπερδεύεις... ίσως επειδή έχεις φτιάξει φωλιά με πολλές εξόδους διαφυγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε τι ακριβώς σε μπερδεύει ο skatoarour, stefanos?
    Λέει ότι είναι σκάνδαλο 5 εκατομμυρίων καραμπινάτο. Αυτό είναι όλο. Προσωπικά δεν συγχωρώ κανένα.

    Οι τύποι παίζουν τζόγο. Κάνουν νόμους στο ποδάρι χωρίς μελέτη και χωρίς να έχουν ιδέα που θα οδηγήσουν.
    Κάποιος είπε ότι πρέπει να δουλέψουμε. Μα, δουλεύουμε! Αλλά η παραγωγικότητα θα μειωθεί δραματικά.

    Παράδειγμα
    Ειπε, ότι η μη εκδοσή αποδείξεων θα επιφέρει ποινές 2 μηνων φυλάκισης απο 1/7. Σωστό, αλλά ...
    Ας πάρουμε μια μόνο περίπτωση φοροδιαφυγής, τα ιδιαίτερα μαθήματα. Χιλιάδες Έλληνες ασκούν το ευγενές αυτό έργο φοροδιαφευγικώς (ας μου επιτραπεί η έκφραση). Τι θα γίνει ?
    Οι χιλιάδες μεροκαματιάρηδες των ιδιαιτέρων που είναι και φοβιτσιάρηδες θα σταματήσουν. Εστω θα συνεχίσει το 1/4 που μπορεί να κόβει αποδείξεις , οι υπόλοιποι αδυνατούν. Τι θα κερδίσει το κράτος ? Ψίχουλα. Τι θα χάσει ?
    - Το ΦΠΑ απο τα προϊόντα που αγόραζαν.
    - Την άνοδο ανεργίας
    - Την κάθοδο του ΑΕΠ
    - Την υποβίβαση της ποιότητας ζωής (κινητοποιήσεις κλπ) χιλιάδων συμπολιτών.
    - επιδόματα ανεργίας
    κλπ. κλπ.
    Θα μου πείτε και με το δίκιο σας ...
    "αυτό το ρημάδι το κράτος δεν πρέπει κάποια στιγμή να νομοθετεί με βάση τον ορθό λόγο ?"
    Ναι!
    Ναι! Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει πρώτα να έχεις Παιδεία - Υγεία ώστε να μην έχουν περιθώρια τα ιδιαίτερα και τα φακελάκια.
    Ναι , αλλά για να έχεις το θράσος να ταλαιπωρείς τους μικρούς πρέπει να βάλεις χέρι και στους μεγάλους, αλλά κάνεις την πάπια στο φόρο στις ΑΕ με μείωση σταδιακά 1% ως το 2014 ώσπου να φτάσει στο 20% (αλήθεια γι αυτό δεν μιλάει κανείς, γιατί άραγε?). Σουτ, μη μου πεις ότι πιάνει τους γιατρούς, τους τραγοουδιστές και άλλα φαιδρά. Αυτά είναι του (_Ι_) τα 9μερα και δεν με πείθουν. Στις ΑΕ αναφέρομαι.
    Να μας προβληματίζουν πρέπει όλα αυτά. Να μας κάνουν καλύτερους. Οι λύσεις του ποδαριού είναι ότι χειρότερο σήμερα.
    Και επιτρέψτε μου να έχω μεγάλη αμφιβολία αν πράγματι είναι του ποδαριού ή μελετημένες μέχρι το τελευταίο κώμα. Γιατί δεν μπορεί να έχουν χαμηλό IQ οι κυβερνώντες. Δεν στέκει.
    Οτι έτσι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια προς ανεξέλεγκτες για εμάς καταστάσεις αλλά ελέγξιμες για άλλους είναι οφθαλμοφανές. με τέτοιο χρέος και τέτοια πολιτική είναι 101% σίγουρο.
    Μια φορά μόνο στη ζωή μου ευχήθηκα απο βάθος καρδιάς να έχω λάθος.
    Αυτή!

    (συγχωρέστε με για το μακροσκελές , δεν έχω εμπειρία απο blogs)
    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά εσείς μόνο το χρέος του Βοσκόπουλου είδατε;
    Το τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δεν τον είδατε, τον κανελί γάτο Γερουλάνος, δεν χρειάζονται δα και κιάλια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή