E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Ένα χαστούκι 1.000.000 μεγατόνων από δεξιά...

πάρτα μωρή κουφάλα αριστερή...
ΕΚΤΑΚΤΟ

Παραιτηθηκε ο υφυπουργός Νικολόπουλος! 

Δήλωσε παραίτηση λίγες μόλις ώρες μετά τις πρώτες επαφές με την δολοφονική τρόϊκα και λιγότερες ώρες μετά τα χειροκροτήματα για την ψήφιση των προγραμματικών του Σαμαρα!!! 

Και δεν έφυγε από το Υπουργείο Εργασίας επειδή έχει κάποια αρρωστια ή είναι ιδιοκτήτης κάποιας offshore εταιρίας. 

Όχι - τίποτα τέτοιο!

Την κοπάνησε ο άνθρωπος διαμαρτυρόμενος για τις ψευτικες υποσχέσεις Σαμαρά για σκληρή διαπραγμάτευση – επαναδιαπραγμάτευση που θα ξεκίναγε άμεσα με τους τροϊκάνους. 

Αντι αυτής, ο Αχαιός βουλευτής και υφυπουργός είδε στις διαπραγματεύσεις (στο υπουργείο Εργασίας) τα δόντια των σκυλιών της τρόϊκα να αλυχτούν τις εντολές της Λαγκάρντ και της Μέρκελ για άνευ όρων εφαρμογή του μνημονίου. 

Είδε επίσης την απόλυτη αλλαγή των υποσχέσεων για άμεση επαναδιαπραγματευση, καθώς ο πρωθυπουργός και ο σημιτικός Στουρνάρας του, βάζουν πρώτα την υποταγή, την προσφορα σε γη και ύδωρ, την θυσία της ελληνικής κοινωνίας και μετά την έναρξη συνομιλιών επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου. 

Αφού αυτό θέλουν οι επικυρίαρχοι.

Τον τιμά τον Νικολόπουλο αυτή η πράξη που εκτός των άλλων είναι βαρύτατη πολιτική ήττα για τον Σαμαρά και τον κάθε υποταγμένο πολιτικό. 

Πιο πολύ όμως από αυτό, είναι ένα γιγαντιαίο χαστούκι στους αναίσθητους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. 

Ένα πολιτικό, ηθικό και πατριωτικό ράπισμα σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται αριστεροι, κεντροαριστεροί, σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, δημοκράτες. 

Κι αυτό από έναν υποτίθεται επάρατο δεξιό. 

Πραγματικά περιμένω με αγωνία τις δηλώσεις τους. 

Να δω πόσο ακόμη πιο βαθεία θα μπούνε στα σκατά.

1 σχόλιο: