E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Φράου Μέρκελ, ιδού η Αποικία σας!

Η επιχείρηση Φόβου και Εκβιασμού του Ελληνικού Λαό, μπορεί ουσιαστικά να μην πέρασε, όμως ήταν αποτελεσματική στο να βρεθεί μια τρυπούλα για να χωθούν από εκεί οι προσκυνημένοι.
(Ξέρετε, την καλπονοθευτική δίοδο που άνοιξαν οι νόμοι Σκανδαλίδη και Παυλόπουλου).
Κι αυτοί όντας εκ συστήματος σκυφτοί πέρασαν και μαζί με το κλασσικό μήνυμα προς τους Έλληνες έστειλαν μαντάτο και προς τους αφέντες τους, την Μέρκελ, τους τραπεζίτες και τους δανειστές τοκογλύφους.

Μίλησε στα αγγλικά ο Σαμαράς, βρίσκοντας αναγκαίο από το πρώτο δευτερόλεπτο να βγει να καθησυχάσει απευθείας τους ανησυχούντες ότι όλα έχουν καλώς και ότι θα πάρουνε τα λεφτά τους έστω κι αν πεινάνε οι Έλληνες.
“... Δεν θα υπάρξουν άλλες περιπέτειες, δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη ... θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις δεσμεύσεις της χώρας ......"

Δηλαδή με συγκεκεκαλλυμένα λόγια αναφώνησε: Φράου Μέρκελ, ιδού η χώρα σας!

Σε όσους έζησαν τα γεγονότα τα μεταπολεμικά και εμφυλιακά, και σε όσους γνωρίζουν από Ελληνική ιστορία η εξευτελιστική δήλωση θυμίζει και συναγωνίζεται το «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας" που το 1945 ξεστόμισε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος παρουσιάζοντας ελληνικό στρατιωτικό άγημα στον αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ...!!!!!!!

Και νοιώθουν ανακουφισμένοι οι Γερμανοί.
Και απαιτούν από τον Βενιζέλο να τιμήσει την υπογραφή του, να διασκεδάσει τις πρώτες θολές δηλώσεις του και να μπει ολοταχώς στην κυβέρνηση Σαμαρά.
(τι στο καλό - μάλλιασε η γλώσσα της Μέρκελ, του Ρεν, του Σόϊμπλε, του Ντράγκι - τόννους μαύρο δηλητήριο τύπωσε η Bild)
Και ζητάνε να σφίξουν πιο πολύ τα λουριά και οι "μεταρρυθμίσεις" (όπως π.χ. οι περαιτέρω απολύσεις, η εντονότερη βαλκανιοποίηση των μισθών, κλπ).

Εμείς προς ώρας, ως ατυχείς Έλληνες πολίτες, απλά να ετοιμαζόμαστε για τα χαράτσια... και αποχαιρετισμό των καλοκαιρινών διακοπών πριν καν πάμε!
Α, και για την πληρωμή του φόρου που οσονούπω θα πρέπει να πληρώσουμε καθώς το τρικ της παράτασης αποστολής των φορολογικών δηλώσεων... έλαβε τέλος...

1 σχόλιο: