E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δέκατα


37.4 με 37.5 ακατέβατα...
που θα πάει η κατάσταση;

3 σχόλια:

  1. Να υποθέσω από τη φωτό ότι νιώθεις τα πόδια σου λίγο κομμένα;

    Ήρθα κι εγώ με ένα γιατροσόφι της γιαγιάς για να γίνεις περδίκι.
    Θα τσιγαρίσεις σε τηγάνι με ένα φλιτζανάκι του καφέ λάδι, μισό φλιτζανάκι χαμομήλι. Ανακάτεψε το καλά-καλά να μην καεί, μόνο να ροδίσει, βγάλτοα από τη φωτιά, άστο να χλιαρύνει και βάλε κάποιον να σου κάνει μασαζ/εντριβή στην πλάτη και το στήθος. Μείνε με το λάδι αυτό μια μέρα.
    Σε δυο εντριβές θα είσαι ντούρος πάλι. Κι απ΄την πρώτη δηλαδή.

    Ο Felix είναι καρακούκλαρος!!!
    Αλλά μακριά είσαι. Εγώ θα είμαι σε άλλο Δημαρχείο.
    Φιλιά και περαστικά! Πες μου αν σε έπιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχάς να ευχηθώ τα πόδια γρηγορα να βγάλουν φτερά.

    Αν έχεις κάνει τις απαραιτητες και προβλεπομενες εξετάσεις, για να αποκλεισεις και μια μικροβιακή λοιμωξη καπάκι στην ίωση, τοτε...υπάρχει μία εξαιρετικά αποτελεσματική συμβουλή που πιάνει σχεδόν πάντα-αφου βέβαια εχει απολκλειστεί οποιαδηποτε παθογενής αιτία- για να γλυτωσεις απο τα δέκατα.

    ΠΕΤΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρίες μου (tsaousa και Κατερίνα) ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις ρετσέτες σας. Όμως πάνω που πήγαινα καλύτερα φαίνεται ότι τα "δέκατα" μου, θα μετατραπούν σε δυνατό πυρετό εξαιτίας του Προεδρικού Διατάγματος που ετοιμάζεται για τις Απολύσεις, κλπ. Δε μπορεί ρε παιδιά από τη μια να κάνεις κάθαρση και να σουλουπώνεις το κράτος και από την άλλη να επιδίδεσαι σε εργασιακό πογκρόμ... και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τι σόϊ ανάπτυξη θα επιτευχθεί με την κατάργηση του ΜΕΔ και με τις ελεύθερες απολύσεις; Μπορεί να έχουμε καταντήσει να μας πιάνει τον "ποπό" και το "πουλί" ο κάθε γύφτος και η κάθε ρουφιάνα, να έχουμε υποθηκεύσει το σπιτικό μας μέσα σε εκβιαστικά μνημόνια, όμως υπάρχει και ένα όριο στην ενδοτικότητα. Να μην κάνουμε πίσω! Καλύτερα ψωμί κι ελιά ΡΕ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή