E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Μαύρη συναλλαγή

Κατ’ αρχάς να πω ότι ούτε ο χειρότερος λαδέμπορας δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοια μπακάλικη συμφωνία, επικυρωμένη μάλιστα από το κωλοχανείο …την Βουλή.
(γιατί κάτι τέτοιο την καταντήσανε!)
Μιλάω για την ρύθμιση υπέρ της Siemens που ψήφισαν προδοτικά οι 164 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ή αν προτιμάτε, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
(όποια σειρά κι αν χρησιμοποιήσεις, το ίδιο δεν κάνει;)
Το λοιπόν οι γερμανοί θα μας δώσουν 80 εκατομμύρια για «συμψηφισμό απαιτήσεων», συν 90 για την (κρατηθείτε εδώ…) «χρηματοδότηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων» (!!!).
Πέρα από τα παραπάνω και σε στυλ μπαρούφα, απαιτούν οι νενέκοι βουλευτές, οι γερμανοί να επενδύσουν 100 εκατομμύρια στην Siemens Hellas ώστε αυτό να οδηγήσει στην πολυπόθητη ανάπτυξη.
(κουφάλα Ανάπτυξη σου ‘ρχόμαστε!!!).
Το ποιο ωραίο είναι ο τελευταίος όρος που διατυπώνεται ως παράκληση - πριν μιλήσουνε τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής της Μέρκελ, του Ραϊχενμπαχ και του κάθε Φούχτελ…
Παρακαλούνται λοιπόν οι γερμανοί να προχωρήσουν μέσω Siemens, στην (ξανακρατηθείτε) ενδεχόμενη κατασκευή εργοστασίου προϋπολογισμού 70 εκατομμυρίων «που θα οδηγήσει σε απασχόληση 700 ατόμων»…
Εάν ήδη βρίζετε, κρατήστε τα καλύτερα μπινελίκια σας για το τι δίνουν οι νενέκοι βουλευτές (του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ή αν προτιμάτε, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) στην Siemens.
Μη φοβάστε, δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπη.
Απλά η ελληνιστική κυβέρνηση Παπαδήμου και τα συνεταιράκια της, ο Βενιζέλος και ο Σαμαρας ή αν προτιμάτε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, τραβάνε μονοκοντυλιά στο μπακαλοντέφτερο και σβήνουν ότι οφειλές γράφονται σ’ αυτό.
Σε κάθε λαμογιά, σκάνδαλο και χρηματισμό.
Οι λαδέμποροι απαλλάσσουν την Siemens από κάθε αστική ή διεκδικητική αξίωση σε σχέση με το σκάνδαλο.
Με άλλα λόγια 2.000.000.000 ευρώ, (δύο δις - καλά ακούτε) όσα η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής εντόπισε ως ζημιά του ελληνικού δημόσιου, γίνονται πουλάκια και καπνός.

Τώρα συνέλληνες βρίστε ελεύθερα τους ντόπιους γερμανοτσολιάδες, με ότι καλύτερο διαθέτει η πλούσια και ευρηματική γλώσσα και λαλιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου