E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Εις μνήμην Ερνέστου Γιούλιους Ρέμ

Δεν παραβρέθηκα στην τελευταία κινητοποίηση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και δεν έχω ιδίαν αντίληψιν"... περί του φαινομένου!!!
Θα μου πει κανείς τι βλέπουνε τα ματάκια μου σε τούτη τη φωτογραφία;
Μην είναι οι τουρκοαιγύπτιοι του Μπραήμ πασά που αποβιβάζονται στα Μοθωκόρωνα;
Μην είναι το 3ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου;

Μην είναι κείνα τα φαντάσματα των ομάδων κρούσης από την Kristallnacht του '38;
Ξεστραβώστε με ρε παιδιά...

20 σχόλια:

  1. Ακριβώς Stefane.
    Όταν η δημοκρατία είναι γριπιασμένη, κόβουν βόλτες τα τάγματα ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι η ομάδα υποστήριξης του Γιάννη και του Γιαννάκη (ΚΚΕ και ΠΑΜΕ δηλαδή) που παρελαύνουν προς τιμή των 40τόσα τα 100 δημοφιλίας που έπιασε η συντρόφισσα Λιάνα Κανέλη στο γκάλοπ του Μαύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ? ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΤΙ "Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ", ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ, ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμος 18-12-10-7:46
    Ε, όσο κι αν είναι ασθενής η δημοκρατία μας, θα μπορούσε να δώσει μιά εντολή για έλεγχο του ΣΔΟΕ στα βιβλία του Περισσού. Να δούμε με τι κονδύλια αγοράστηκαν τα ρόπαλα για τα σημαιάκια του ΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανώνυμος 18-12-10-7:48
    ~
    Партия Ленина — сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!
    ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Τζ.Κ.
    Αυτό είναι χειρότερο κακό και από αυτήν καθαυτήν την ελληνική πτώχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμος 19-12-10-7:48
    Παραλείπεις το ουσιαστικότερο μέρος των δηλώσεων της κυρ-Αλέκας:
    "Ο απαράδεκτος ξυλοδαρμός του βουλευτή Κ. Χατζηδάκη σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τη γνήσια λαϊκή αγανάκτηση".
    Δηλαδή απειλεί και με χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμος 20-12-10-12:06
    Παρότι χρονικά μπερδεμένος (και όχι μόνο),
    έγινες αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, αφου θεωρείς ότι όλα βαινουν καλώς, γιατί να κατέβεις και εσυ στην διαδηλωση; Ασε είχε και πολύ κόσμο, ...κουραση!!!

    Ρε Στεφανε στο έχω ξαναπεί, πιστευα ότι εισαι λίγο πιο ευφυής απο τοςυ επισημους χειροκροτητές. Κλωτσας ορθανοιχτες πορτες. Αυτοι ήταν εκει. Εσύ ήσουν ΑΠΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στέφανε, νερό στην επαναστατική γυμναστική του ΚΚΕ είναι αυτές οι καταστάσεις, πρόβα στον πόλεμο που κήρυξαν κάνουν...
    Δεν συμφωνώ με τον παραλληλισμό σου με τα τάγματα του Ρεμ τουλάχιστον ως προς τους στόχους, στρατιωτική/κομματική πειθαρχία και άψογους σχηματισμούς όμως έχουν!
    Απαντώντας όμως έμμεσα στην κατερίνα, τί διάολο συνέβη και όλοι οι κατσουλωμένοι μέχρι τον Απρίλιο που φοβούντο αν θα έχουν σύνταξη τον Μάιο, ξαφνικά ανακάλυψαν πόσο λάθος τα κάνει ΟΛΑ η κυβέρνηση και όσοι θεωρούμε το μνημόνιο σαν αναγκαίο κακό (ή ευεργέτημα όπως ο Πάγκαλος και εγώ) θεωρούμαστε χειροκροτητές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 700 e για ένα κούρεμα ευτυχώς που ο Τσολάκογλου έσωσε τις συντάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Κατερίνα
    Δεν καταλαβαίνω από που βγάζεις ότι είμαι ευχαριστημένος με την πορεία της κυβέρνησης.
    Με υποψιάζεσαι άδικα.
    Εκεί που έχεις δίκιο είναι το γεγονός ότι όντως αυτοί ήταν εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Τσότσος
    Όντως υπερβολικός ο τίτλος, αλλά κάθετι παραστρατιωτικό με τρομάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Ανώνυμος 20-12-10-11:04
    Να μου μίλαγες ότι έσκασε ένα 700άρι για αξεσουάρ ποδηλάτου, να το πιστεύσω.
    Για τρίχες, όμως, σίγουρα δεν θα μιλήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί... κουρεύονται ... Λεφτά υπάρχουν!!! ένα κούρεμα όσο ένας μισθός!!! τουλάχιστον πήρε απόδειξη;
    «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο;
    Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα;
    Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»
    Ένα μηνιαίο μισθό των 700 ευρώ πληρώνει για να κουρευτεί ο πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου και η οικογένειά του, τη στιγμή που η Ελλάδα στενάζει κάτω από τα μέτρα, που ο ίδιος αποφάσισε κατ΄ απαίτηση της τρόικας του ΔΝΤ και της ΕΕ.

    Είναι δυνατόν να δίνει κάποιος 700 ευρώ για κούρεμα; Όσο δηλαδή παίρνει κάποιος μισθωτός για να περάσει το μήνα του και να ζήσει; Όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετοί, και ανάμεσα τους ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που έδωσε για... τρίχες το εξωφρενικό αυτό ποσό.

    Ναι, ο ίδιος πρωθυπουργός που πήρε την απόφαση υπαγωγής της χώρας στο μηχανισμό στήριξης, που πήρε την απόφαση να κοπούν δώρα και συντάξεις του Δημοσίου ακολουθώντας τις επιταγές της τρόικας. ...
    Με τη Mercedes

    Πριν από μερικές εβδομάδες, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα VETO, λίγο πριν από τον Φάρο Ψυχικού στον παράδρομο της Κηφισίας, πάρκαρε η ασημί θωρακισμένη 500άρα Mercedes με τα συνοδευτικά της αστυνομίας. Από μέσα βγήκε χαμογελαστός ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα και κατευθύνθηκαν στο «κομμωτήριο των πλουσίων» του Βαγγέλλη Χατζή.

    Το τιμολόγιο είναι εξωφρενικό για τα δεδομένα ακόμη και σχετικά ευκατάστατου πολίτη: 120 ευρώ το ανδρικό κούρεμα, γύρω στα 200 το γυναικείο χτένισμα. Ας μη συζητήσουμε για τα υπόλοιπα...

    Ο κ. Παπανδρέου γνώριζε τις τιμές, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίου. Όπως λένε οι θαμώνες, η σύζυγός του Άντα είναι εκείνη που τον έπεισε να πάνε μαζί στο κομμωτήριο που καλλωπίζεται και το ζεύγος Θοδωρή Ρουσόπουλου-Μάρας Ζαχαρέα, αλλά και οι πλούσιες κυρίες του Ψυχικού.

    Κάθε φορά που πηγαίνει εκεί, ο πρωθυπουργός σπεύδει να χαιρετήσει ευγενικά και δια χειραψίας όλες τις πελάτισσες –ακόμη και όσες είναι κάτω από το «καπέλο» του τεράστιου σεσουάρ. Αμέσως μετά αποσύρεται στον prive χώρο που έχει δημιουργηθεί για τους VIP’s για να κουρευτεί αυτοπροσώπως από τον ιδιοκτήτη κ. Χατζή. Παλαιότερα, ο Νίκος και ο Αντρίκος, τα αδέλφια του Γιώργου Παπανδρέου, είχαν προτείνει να κουρεύεται στο Κολωνάκι, σε επίσης γνωστό κομμωτή (με πολύ χαμηλότερο κοστολόγιο...).

    Εκείνος δέχθηκε, αλλά ζήτησε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Ερυθραία, καθώς στο μαγαζί του δεν διέθετε prive χώρο. Τον όρο δεν δέχθηκε ο κομμωτής και έτσι προτιμήθηκε η λύση του πανάκριβου μεν, αλλά «βολικού» κομμωτηρίου στο Ψυχικό.

    Η επίθεση της πελάτισσας




    Ο κ. Παπανδρέου γνώριζε τις τιμές, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίουΣε μία από τις πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, ο κ. Παπανδρέου είχε την ατυχία να πέσει σε μία κυρία που «δεν μάσησε τα λόγια της» και το κούρεμά του βγήκε «ξινό». Όταν τελείωσε τον καλλωπισμό της οικογένειας Παπανδρέου (κούρεμα ο πρωθυπουργός και χτένισμα η σύζυγος και η κόρη του) και ήρθε η ώρα του λογαριασμού, η «λυπητερή» ήρθε: 700 ευρώ...

    Μία από τις πελάτισσες δεν άντεξε και είπε με θάρρος στον κ. Παπανδρέου: «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο; Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα; Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»

    Σαν να ήταν στην Βουλή

    Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας ο κ. Παπανδρέου απάντησε σαν να μιλάει στη Βουλή: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου είπατε την άποψή σας. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να σώσουμε την Ελλάδα, ήταν το νόημα όσων της είπε.

    Παράλληλα, έσπευσε να απαντήσει και στην αιχμή της επιτιμώντας την με ελαφρά ειρωνεία: «Απ΄ότι βλέπετε κι εσείς εδώ χτενίζεστε, κυρία μου...». Για να απαντήσει με ετοιμότητα εκείνη: «Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμος 21-12-10-10:29
    Ήξερα για τις βόμβες διασποράς,
    αλλά για τρίχες τύπου napalm ή CBU-87
    πρώτη φορά ακούω.
    Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιστεύω ότι μόλις δουν την ανάρτηση θα σε καταγγείλουν για αντικομμουνιστική προπαγάνδα και θα σε οδηγήσουν ενώπιον της "δικαιοσύνης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛ...ΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή