E N A - Κ Λ Ι Κ - Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τα Παπούτσια της Βαρβαρότητας

Δεν έχω και πολλά να πω για το ακραίο Στέλιο Πραπαβέση, μέλος του εθνικιστικού και ακραίου "Πατριωτικού Μετώπου", που πήγε να ρίξει ένα παπούτσι στον πρωθυπουργό.

Ούτε χιούμορ, ούτε αλληλεγγύη αλλά ούτε και μεγαλοψυχία πρέπει να επιδειχτεί υπέρ του δράστη. Είναι πράξη αλητείας και πολιτικής προβοκάτσιας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Τα γελάκια και η υπεράσπιση της πράξης δεν αποτελούν παρά παραδοχή του κοινωνικού και πολιτισμικού εκπεσμού της χώρας και κομπλεξική μικροκομματική κακεντρέχεια όσων την αποδέχονται.

Μιλάω για κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται "αριστεροί" και δηλώνουν απογοητευμένοι που τους πρόλαβε ένας φασίστας και το παπούτσι κατά του ΓΑΠ δεν το εξακόντισε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τέλοσπάντων κάποιος από τις επιμέρους σέχτες ή συλλογικότητες.

Δηλαδή τι;
Στο φλέρτ της αριστεράς με την αυτοδικία και την "λαϊκή αγανάκτηση" που συστηματικά καλλιεργούν κάποιοι (όχι βέβαια άγνωστοι), πως θα πρέπει να απαντήσουν οι Πασόκοι;
Mε γιαούρτια και ντομάτες στην Αλέκα, στον Αλαβάνο, στο Λαφαζάνη, ή στην Κανέλλη; Για να συμμαζευτούμε λιγάκι.

ΑΡΚΕΤΑ!

27 σχόλια:

  1. Δεν αφήνεις λέω εγώ τα ψόφια που βρίζεις έναν άνθρωπο που αγανάκτησε από την πολιτική του κατοχικού πρωθυπουργού. Όλοι είμαστε μαζί του. Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Aνώνυμος 11-9-10-3:51
    Ας κάνουμε ένα μικρό πείραμα...
    Επειδή το σχόλιο σου με τσάντισε πολύ
    έλα να κλείσουμε ραντεβού σε δημόσιο μέρος στη γειτονιά σου
    να σε πλακώσω στο παπουτσίδι με κάτι παλιά Nike που έχω...
    (πρέπει να βρωμάνε και λιγάκι
    γιατί τα παράτησα σύξυλα στο δώμα
    μετα το τελευταίο walking μου!)
    Να δω αν θα σου αρέσει...
    Κατάλαβες αγαπητέ δημοκράτη ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αστους βρε Στεφανε αυτοι υποκλινονταν τοσα χρονια στον χοντρο και τη Νατασσα,δεν εβγαλαν κιχ για τα σκανδαλα,καηκε κοσμος το 2007 και τον εβγαλαν μετα βαιων και κλαδων....αν λιγο ανοιγαν τα ματια τους θα ηξεραν οτι απο τον εμφυλιο και μετα ειμαστε υπο κατοχη και οχι τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια το άτομο το είχε προσχεδιασμενο μαζι με τα μελη της οργανωσης ΠΑΜΕΤ. Ουτε την κορη του δε λογαριασε που εστεκε παραδίπλα. Μανιακός με ενα κάρο ιδεοληψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ 1-2 ΩΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓ ΤΗ "ΣΥΒΙΛΛΑ". ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Η' ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ. ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 19 KAI 22 ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μπράβο!
    Επιτέλους!
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΜΠΛΟΓ?
    ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ OSTRIA
    Και συνεχίζουν φίλε μου...
    Για όλους αυτούς η δημοσιονομική καταστροφή επήλθε ξαφνικά στις 4 Οκτώβρη.
    Σαμπως να έπεσε η φωτιά του Θεού, όπως στα Σόδομα και τα Γόμορα!
    Μικροκομματισμός, υποκρισία και κόμπλεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος 11-9-10-7:44
    Το είδα το κοριτσάκι στο πίσω πλάνο.
    Ανάμεσα σε 2-3 αστυνομικούς ή φίλους να παρακολουθεί αναστατωμένο τον πατέρα του στο έδαφος και στα χέρια των αστυνομικών.
    Τα άκρα είναι πάντα θλιβερά, γιατί κινούνται στα όρια...
    Άρα και στα όρια του πατρικού ρόλου (είτε υποδουλώνοντας την παιδική σκέψη σε φανατισμούς και ιδεοληψίες, είτε εκθέτοντας το σε ισχυρά "σοκ" αν δεν γνωρίζουν την πρόθεση του φανατικού γονέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμος 11-9-10-8:54
    Ε, δεν είσαι ο πρώτος, ούτε θα είσαι και ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με την Σιβυλλική τακτική...
    Ξαναπήγαινε και γράψε Open Sesame με αντιπασοκικό στυλ, τότε θα δεις να ανοίγει η πόρτα για σένα.
    Τώρα για τις εικόνες του Αντρέα μην παραξενεύεσαι...
    Δεν θέλουν να παραστήσουν τίποτα…
    Να αποπλανήσουν και να παραπλανήσουν θέλουν οι καλοί άνθρωποι που ως γνωστόν είναι ανώνυμοι και κάτοικοι ... της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης και ότι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σου.
    Κοσμοπολιτες και Τριτοκοσμικοί…
    Χαχαχα…
    Περαστικά σου!
    (Το ίδιο είπα κάποτε στον εαυτό μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανέκαθεν η αισχρή μειοψηφία των φασισταριών της Ελλάδας μαζευόντουσαν σε παρέες κι έκαναν διάφορες εκδηλώσεις, κλειστές, μιας, και λίγοι ήταν, και κυνηγημένοι από την κοινωνία ήταν.
    Με το διαδίκτυο βρήκαν μια ακόμα εκαιρία να τα λένε, να τα γράφουν, πάντα, βέβαια, λίγοι και απομονωμένοι. Αλληλοϋποστηριζόμενοι, έφτιαξαν από κάμποσα bogs ο καθένας, στα οποία αραδιάζουν τις φασιστομαλακίες τους και έτσι, αλληλοδιαβάζοντάς τες, έχουν την ψευδαίσθηση, πως ...μεγαλοπιάστηκαν !
    Πρόκειται για κατακάθια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, που συνήθως κρύβουν τα πραγματικά τους πιστεύω και το ποιόν τους και προσπαθούν να το παίξουν τιμητές και κριτές των εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.
    Ο λαός που τους καταλαβαίνει από τη μυρωδιά (βρωμάνε και ζέχνουν),ποτέ και πουθενά δεν τους έδωσε την αναοχή του, πόσο μάλλον, τη στήριξή του.
    Απ΄ αυτούς κι οι ηλίθιοι που πήγαν, τάχα, να οργανώσουν το παπουτσοπέταγμα, ξεμπροστιάζοντας τον πιο ηλίθιό τους, ο οποίος την "αυθόρμητη" λαϊκή αντίδραση στον "προδότη πρωθυπουργό", την χειρίστηκε τόσο καλά, που την γνωστοποίησε απότην προηγούμενη ημέρα στους ρεπόρτερς του BBC, οι οποίοι έδειξαν σ΄ όλο τον κόσμο ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν στο Γ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν υπερασπιστούμε τον ΓΑΠ θα χαρακτηριστούμε (από τους συνήθεις …μαλάκες) πρασινορουφιάνοι και βολεμένα κομματόσκυλα. Αν υπερασπιστούμε αυτόν τον γραφικό κομπλεξικό βλάκα, θα χαρακτηριστούμε εξτρεμιστές, ακραίοι, ΠΑΜίτες και άλλες μειονότητες. Και τον αποκαλώ κομπλεξικό βλάκα γιατί όσοι είδαν το βίντεο του BBC θα καταλάβαιναν ότι το πράγμα ήταν στημένο. Τώρα, πόσα του έδωσαν για την «αποκλειστικότητα», άγνωστο.
    Παίρνοντας θέση και διακινδυνεύοντας την ταμπέλα (με αφήνει παγερά αδιάφορο) στη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπερασπιστώ τον ΓΑΠ. Αν κάθε φορά που δεν γουστάρουμε τους κυβερνώντες, τους αντιπολιτευόμενους, όσους παίζουν με τις τύχες μας, τις ζωές μας και το μέλλον μας, τους πετάγαμε τα παπούτσια, θα ήμασταν όλοι ξυπόλυτοι.
    Αν του ΓΑΠ ταιριάζει μεταχειρισμένο παπούτσι (αντιγραφή από το Ισλάμ, στα μέρη μας αυτή η κίνηση δεν σημαίνει απολύτως τίποτα), στον προκάτοχο του τι θα ταίριαζε; Κανένας κουβάς σκατά, ας πούμε;
    Οι αγώνες δίνονται με επιχειρήματα και αντιπαραθέσεις στα ίσια. Όποιος νομίζει ότι με τέτοιες μ..κίες κάνει αντίσταση και θα μείνει στην ιστορία, είναι για πολλές κλωτσιές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπίζω να φοράς ένα άσπρο κουστουμάκι. Αυτή είναι η στολή των φρουρών του αντιεξουσιαστή Ηγεμόνα.
    Ρε Στέφανε ειλικρινά σε θεωρούσα ευφυέστερο από αυτό το ...κοινό και το ...ακροατηριο, αυτο το λειτουργικά αναλφαβητο ασκέρι των γαποφρουρών. Αλλά φαινεται ότι έχετε πάθει ομαδική παρακρουση. Νυν υπερ πάντων ο ΓΑΠαγών. Μου θυμιζετε τόσο έντονα τα ΟΝΝΕΔιτάκια στη ΔΕΘ του 2008. Τα Καραμανλο-φρουρακια.

    Έχετε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της φαιδρότητας. Και γελοιότητα το λες...
    Ή ακόμα καλυτερα...γελΙοτητα. Να είστε καλά να μας χαρίζετε γέλιο.Γέλιο μέχρι δακρύων

    Κατερίνα

    Υ.Γ. Βγάλε ρε Στέφανε την φωτογραφία του Ντίνου του Χριστιανόπουλου. Ντροπή! άσε που αποκλειεται να συγκινήσει το ...κοινό σου. Ή μάλλον αποκλειέται να τον γνωρίζουν έστω και εξ ακοής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να αγιάσει το χέρι του.

    Με την πράξη του εξέφρασε εκατομμύρια Έλληνες είτε είναι αριστεροί,κεντρώοι,δεξιοί..

    Έξω το ΔΝΤ και οι υπάλληλοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ BBC ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ: http://www.parapolitiki.com/2010/09/bbc.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με τη πραξη του εξεφρασε μονο τους μαλακεσ.στο ιντερνετ κυκλοφορουν πολλοι (σαν εσενα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είστε τουλάχιστον ημιμαθείς και επικίνδυνοι.
    Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας ευηπόληπτος Ιατρός, γνωστός στην περιοχή του με πολλές διακρίσεις οσο αναφορά τον επαγγελαμτικό του τομέα.
    Αποδεικνύει περίτρανα πως τέτοιοι άνθρωποι γίνεται να έχουν πατριωτικές ανησυχίες και να ξεφεύγουν από τη λαίλαπα και την προπαγάνδα του μπολσεβισκισμού με πινελιές θάτσερ την οποία παρεπιπτώντως εκφράζετε και εσείς.
    Είναι αδυανόητο να μη καταλαβάινετε τη σημειλογία του γεγονότος και να στέκεστε σε αυτό καθ' αυτό.
    Καταδικάζεται έναν άνθρωπο για την ιδεολογία του και όχι για την, πολιτική, πράξη του.
    Όταν ξυπνήσετε ενημερώμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ είσαι ο ημιμαθής-και πολύ σου είναι-και επικίνδυνος. Τι σχέση έχει το αν αυτός ο μαλάκας είναι ευυπόληπτος με την ενέργειά του; Καμία! Είπε κανένας ότι πρόκειται για περιθωριακό, ακροαριστερό, μπουχτισμένο άνεργο, πεινασμένο ή εξτρεμιστή; Μόνοι σας δίνετε τις ταμπέλες για να τις αφαιρέσετε στη συνέχεια και να κάνετε το κομμάτι σας. Αποκτά μεγαλύτερη αξία η μαλακία που έκανε επειδή έχει τελειώσει Ιατρική; Έτσι έχετε μάθει να χωρίζετε τους ανθρώπους; Σε μορφωμένους και αγράμματους; Και αν οι πρώτοι πουν ή κάνουν κάτι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την ίδια πράξη ενός αγράμματου ή φτωχού;
    Ποιες πατριωτικές ανησυχίες ρε έξυπνε μπορεί να εκφράσει μια παντόφλα; Ποια σημειολογία ενέχει η παντόφλα στον Πρωθυπουργό, το τσάι στον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ (που σιχαίνομαι απεριόριστα), τα αυγά ή οι μπογιές που ρίχνουν κάτι χοντρομαλάκες, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν μερικά δεύτερα δημοσιότητας. Όποιος ενστερνίζεται παρόμοιες ενέργειες είναι το λιγότερο ηλίθιος. Και συνάμα κότα γιατί δεν αντέχει να το κάνει ο ίδιος. Η ΜΕΓΑΛΗ μας διαφορά είναι ότι τα ίδια ακριβώς θα έλεγα όποιος και αν κυβερνούσε και γινόταν στόχος. Εσύ θα έλεγες τα ίδια;;;
    Αν θεωρείται πολιτική, αγωνιστική ή επαναστατική πράξη τούτη εδώ η μαλακία, τότε θα τρίζουν τα κόκαλα όλων εκείνων που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, βασανίστηκαν αλλά δεν υπέκυψαν, υπερασπίζοντας μέχρι την τελευταία τους ανάσα τα πιστεύω τους. Άντε γιατί τα έχετε κάνει όλα αχταρμά μέσα στην κεφάλα σας και θεωρείτε το οτιδήποτε σαν ιδεολογία και σαν πράξη αντίστασης.
    Αντίσταση της παντόφλας είναι του κώλου και πάρτε το χαμπάρι.

    Υ.Γ Πάντως θαυμάζω τη σύμπνοια που δείχνετε σε παρόμοιες καταστάσεις όλοι σας, δεξιοί, ακροδεξιοί, «αριστεροί», δήθεν αριστεροί και αριστεροί του κώλου. Έτσι, για να πέφτουν οι μάσκες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμείς τα παπούτσια θα σας τα δώσουμε στο χέρι κύριοι πασόκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ
    Κι αν συμβεί μετά το παπούτσι, να ισχύσει το "δώσε θάρρος του χωριάτη"; Προσωπικά πιστεύω ότι ακραίοι δεξιοί ή ακραίοι αριστεροί δεν μπορεί να αλλάξουν νοοτροπία, που είναι σύμφυτη είτε με εκφάνσεις της «ιδεολογίας» τους, είτε αποτέλεσμα της μειοψηφικής πολιτικής και κοινωνικής αποδοχής τους. Απέναντι, όμως, στις παράνομες και βίαιες πρακτικές τους δεν θα πρέπει να υπάρξει ανοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Πέτρος Κ. 11-9-10-11:26
    Συμφωνώ. Σε κάνει να υποστηρίξεις περισσότερο απ’ ότι ήθελες το ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Ανώνυμος 11-9-10-11:37
    (Αλήθεια ποια Κατερίνα είσαι;)
    Άσπρη πουκαμίσα αλα Μάο έχω, πουκαμίσα Cycladic style έχω (και είναι πολύ δροσερή), κοστούμι όχι…
    Ένα εκρού σακάκι πιάνεται;
    Πάντως, παρόλο που δεν επιβεβαίωσα τον ισχυρισμό σου για τους ράμπο του Ηγεμόνα, δεν πρόκειται να γίνω παγωτατζής με τίποτα!
    Σιγά που στην ηλικία μου μην πιάσω νταλαβέρια με την εξουσία…
    Όσο για το πόσο γελοίοι είναι οι Πασόκοι που φυλάνε τον ΓΑΠ, ε μη μας συγκρίνεις με τα ΟΝΝΕΔιτάκια.
    Πουθενά δεν εντόπισα πρασινοφρουρούς…
    Τριγύρω μόνο αστυνομικοί ήταν που κάνανε τη βάρδιά τους, που άντε ένα χαρτάκι γυμνασίου ή λυκείου θα το έχουν πάρει… άρα μη γίνεσαι κακιά απλά για να ρίξεις τη χολή σου…
    Εξάλλου από τον φανατικό ισλαμιστή Αχμαντινετζάντ μέχρι τον ουτοπικό επαναστάτη subcomandante Μάρκος, και από την κομμουνίστρια Παπαρήγα μέχρι τον καπιταλιστή Ομπάμα οι φρουροί ασφαλείας είναι απαραίτητοι και υπάρχουν κατ’ επιταγή της μόδας που παράγει το φοβικό Σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ανώνυμος 12-9-10-12:38
    Επειδή προφανώς δε θα χαμπαριάσεις από ηθικοπλαστικά, θα ευχηθώ κι εγώ: «που να μουδιάσει για τρεις (μόνον) ημέρες το χέρι του ακτινολόγου»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Ανώνυμος 12-9-10-1:10
    Στημένο ξεστημένο, πάλι κάνουμε το γύρο του κόσμου: από το ξεφτιλισμένο το BBC, μέχρι τους Times of India (“A man threw a shoe at Greek PM George Papandreou on Saturday in protest against the socialist government's austerity measures”). Αμέεεε…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2010 1:58
    Τι ημιμαθείς ανώνυμε νου…
    Τούβλα απελέκητα στην εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και των μεθόδων της βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Πέτρος Κ. 12-9-10-7:25 (part 2)
    Σε βρίσκω καταπέλτη Πέτρε!
    Αυτό το: "Αποκτά μεγαλύτερη αξία η μαλακία που έκανε επειδή έχει τελειώσει Ιατρική;" ...με έστειλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Poe
    Βρε καλώς τον!
    Που πήγαν τα Xania μωρέ σύντεκνε;
    Τώρα επί του ζητήματος που θέτεις, περί υποδημάτων, κλπ.
    Για να μας δώσετε τα παπούτσια στο χέρι, my dear Edgar Alan, θα χρειαστεί να γίνει «συστημική αλλαγή» τύπου σοβιέτ, που προσωπικά δεν την βλέπω ούτε σε 500 τέρμινα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. (Πάντα ανώνυμος , γιατί οι καιροί είναι πονηροί)
    Μα φασισταριά πετάνε παπούτσια, μα καίνε τις Μαρφίν και όλα τα λοιπά σκατά, εσείς εκεί το βιολί σας " και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό θα έκανε" , "το ΚΚΕ πιάστε που λέει ανυπακοή". Φοβάστε κύριοι. Ναι φοβάστε το Νέο. Εχετε γίνει ίδιοι με τους παπουτσοχουντικούς.
    Ελάτε τώρα ...ελάτε, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Αντωνάκης στη θέση του ΓΑΠ αν η τύχη και οι συνθήκες το επέτρεπαν. Το γνωρίζετε καλά, άλλο αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε. Μέσα σας όμως το γνωρίζετε , άλλωστε στο παρελθόν το φάγατε στη μάπα. Τα ΟΧΙ(ως αντιπολίτευση )έγιναν ΝΑΙ (ως κυβέρνηση) , ελάτε τώρα ...ελάτε.
    Και ωραία, διαλύεται ο Σύριζα, και δεν σας κρύβω αν και ψηφοφόρος τους τόσο χρόνια , το φχαριστήθηκα. Ναι, πιό πολύ απο σας , ειλικρινά το φχαριστήθηκα. Τουλάχιστον ομολόγησε την αδυναμία του έτσι ώστε να αφήσει το πεδίο λεύτερο για το Νέο. Εδώ που τα λέμε είναι το μόνο κόμμα που αφέθηκε στον άνεμο της εποχής. Δείχνει την τιμιότητα των μελών του, "κύριοι δεν μπορούμε, δεν έχουμε τα κότσια, βαράμε διάλυση, όποιος νομίζει ότι τα έχει ...ορίστε" Αυτό φοβάστε , το Νέο ( με κεφαλαίο Ν ) που έρχεται, που στρίβει στη γωνία . Θα είναι πολύ αριστερό , αριστερό όσο δεν φαντάζεται η σοσιαλιστική ταμπέλα σας. Θα είναι φρέσκο, δυναμικό και ειρηνικό ταυτόχρονα (προς Θεού, δεν εννοώ την ΔΑ, αυτοί είναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες)
    Κάτστε και θα δείτε ...δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Οχι , δεν θα αρκεστεί σε φάσκελα και παπούτσια , γι αυτό να είστε σίγουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή